Hij stapt op haar af met een VREEMD VERZOEK voor een VRIJ PARTIJ. Wat dit is? GEWELDIG!

Alternet is een bepaald netwerk waar vrouwen die vroeger in de prostitutie hebben gezeten hun verhalen delen in de vorm van artikelen. Zo hebben we hier een artikel van een anonieme ex-prostituee die met de verkeerde mensen om ging, verslaafd raakte en de prostitutie in moest. Ze deelt haar raarste ervaringen.

smiling-woman

1. Waar het allemaal begon
Mijn eerste cliënt was een man die ik op een zaterdagavond ontmoette. Hij vond mijn hoge leren laarzen blijkbaar erg op windend, want naderhand heeft hij me tot ik thuis kwam achtervolgd waarna hij zich op mijn laarzen stortte. Na een minuut lang aan mijn laarzen gelebberd te hebben gaf hij me geld en verdween hij.

2. Een stevig ontbijt
Deze man wilde elke zaterdagochtend bij me langs komen om gezellig samen een ontbijtje te doen. Hij nam van alles mee zoals boterhammen, croissants, bagels en beleg en dit maakte we dan samen klaar. Dan hadden we een gezellig ontbijtje samen voor de vrij partij.

3. Beoordeel iemand niet om zijn uiterlijk
Deze man was fysiek best wel aantrekkelijk, had een flink huis en een fijne vrouw. Blijkbaar was ze alleen iets te normaal voor hem, want hij wilde graag dat ik een rubberen “leuter” om deed en hem van achteren nam. Als ik hem vertelde hoe strak hij was rilde hij van genot.

Lees verder op de volgende pagina..

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Vorige1 van 6

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

You may also like...

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Geweldig