Hij vermoedde dat ze VREEMD GING, maar wat hij TOEN deed was GENIAAL!

Deze meneer had een donkerbruin vermoeden dat zijn vrouw ergens mee bezig was achter zijn rug om nadat het contact verslechterde, en dit is hoe hij daarmee om ging: “Het was een vermoeden, maar ik wist het eigenlijk al bijna zeker. Ze deed heel anders dan voorheen. Het contact ging achteruit. Ze zat de hele dag op haar telefoon ergens naar te glimlachen.

Uit het niets ging ze ook ineens veel overwerken. Na contact opgenomen te hebben met haar collega’s bleek dat het flauwe kul was. Maar het werd pas echt van de gekken toen ze zogenaamd om 23:30 melk ging halen en pas na twee en een half uur terug kwam. Als ik dit geweten had, had ik een privé detective ingehuurd om een oogje in het zeil te houden.

Maandenlang heb ik niks anders gedaan dan goed opgelet en bewijs verzameld dat ze inderdaad bezig was met iemand anders. Ook moest ik maatregelen treffen zodat ik na de confrontatie nog gewoon normaal kan blijven leven. Ik had een nieuw huis nodig. Ook probeerde ze me de stad uit te krijgen. Duidelijker kon het niet.

Lees verder op de volgende pagina..

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Vorige1 van 3

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

You may also like...

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Geweldig