Zwangere vrouw weet niet wat ze moet doen als ze haar man bij thuiskomst in bed aantreft met haar eigen zus!

Een vrouw komt vroeg thuis om haar echtgenoot te bedriegen met haar zus. Je zult nooit geloven wat hij tegen haar zei. De vrouw kwam vroeg thuis en ontdekte dat haar man in hun slaapkamer de liefde bedreef met haar jongere zus.

‘Je bent een respectloos varken!’ Riep ze. ‘Hoe durf je me dit aan te doen? Trouwe vrouw, de moeder van je kinderen! Ik verlaat je. Ik wil scheiden!’ En de man antwoordde: ‘Wacht even, ik hou van je, dus ik kan je in elk geval vertellen wat er is gebeurd.’ ‘Prima, ga je gang,’ snikte ze, ‘maar dat zijn de laatste woorden die je tegen me zult zeggen!’

En de man begon – “Nou, ik stapte in de auto om naar huis te rijden en deze jonge dame hier vroeg me om een ​​lift. Ze keek zo naar beneden en weerloos dat ik medelijden met haar kreeg en haar in de auto liet. Ik merkte dat ze heel dun was, niet goed gekleed en erg vies. Ze vertelde me dat ze al drie dagen niet had gegeten! Dus, in mijn medeleven, heb ik haar naar huis gebracht en de enchiladas opgewarmd die ik gisteravond voor je maakte, degenen die je niet zou eten omdat je bang bent dat je aankomt. Het arme ding verslond hen in momenten.Omdat ze een goede opruimactie nodig had, stelde ik voor om te douchen, en terwijl ze dat deed merkte ik dat haar kleding vies en vol met gaten was, dus gooide ik ze weg.

Toen, terwijl ze kleding nodig had, gaf ik haar de designer-jeans die je een paar jaar hebt gehad, maar gebruik die niet omdat je zegt dat ze te krap zijn. Ik gaf haar ook het ondergoed dat je verjaardagscadeau was, dat je niet gebruikt omdat ik geen goede smaak heb. Ik vond de sexy blouse die mijn zus je gaf voor Kerstmis die je niet alleen gebruikt om haar te irriteren, en ik heb ook die laarzen geschonken die je in de dure boetiek hebt gekocht en die je niet gebruikt, omdat iemand op zijn werk hetzelfde paar heeft. ‘De man ademde snel in en vervolgde: ‘Ze was zo dankbaar voor mijn begrip en hulp en toen ik haar naar de deur liep, draaide ze zich naar me toe met tranen in haar ogen en zei:’ Alsjeblieft … heb je nog iets anders dat je vrouw niet gebruikt?”

Bekijk ook deze video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

You may also like...

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Geweldig